Masa kajmakowa
Baton i wiaderka

Masa kajmakowa zaprojektowana specjalnie dla branży cukierniczej. Produkowana jest tylko ze składników mlecznych, bez użycia sztucznych stabilizatorów, emulgatorów oraz tłuszczu roślinnego. Odznacza się zwartą, lecz podatną na formowanie konsystencją, co umożliwia stosowanie jej jako samodzielne nadzienie, do zdobienia babeczek, ciast i tortów lub jako bazę do przyrządzania mas i polew cukierniczych.

 

Oferowana w formie batonów w nieprzylegającej osłonce foliowej lub w wiaderkach 6 i 12 kg.

Dane logistyczne

Opakowanie jednostkowe

rodzaj tuba AL
waga netto 150 g

 

Opakowanie zbiorcze

rodzaj karton
wymiar 230 x 160 x 183 mm
zawartość 24 szt.
waga netto 3,6 kg
waga brutto 4,1 kg

 

Opakowanie transportowe

rodzaj paleta
wymiar 1200 x 800 x 900 mm
ilość opakowań zbiorczych 100 szt.
ilość opakowań jednostkowych 2400 szt.
waga netto 360 kg
waga brutto 430 kg